| emmyta a întrebat:

de cateva zile am aflat ca sunt insarcinata in 2 luni si ma bucur foarte mult insa am o mare problema. iubitul meu se drogheaza zilnic cu etnobotanice iar acum vreo 3 saptamani am tras si eu cateva fumuri dintr-o tigara normala pe care era pus asa numitul praf "search". si acum intrebarea mea este care sunt riscurile ca bebe sa nu fie normal la nastere?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Destul de mari. Discuta situatia cu ginecologul tau, el iti va spune daca merita sa risti si sa tii sarcina, sau riscurile pentru copil sunt prea mari si trebuie sa renunti la aceasta sarcina. Daca ginecologul te sftuieste sa o pastrezi, vei face multe multe analize si ecografii pe tot parcursul sarcinii ca sa monitorizezi, pe cat posibil, copilul.

caramela
| caramela a răspuns:

Hmm.cel mai indicat e sa vorbesti cu un medic si sa le explici situatia. ceva bun nu prevad, dar e bine sa auzi si o alta varianta de la un om avizat.
O seara bunahappy

| thalyslly a răspuns:

Si te miri de ce ies copii cu deficiente

| Azµre a răspuns:

Felicitări, prostia este în floare în rândul tinerilor din ziua de azi... cum e posibil să accepți un astfel de comportament al prietenului tău? să se drogheze? iar tu? tu ce ai crezut? că o să fie totul ok?
Trezește-te la realitate, i-ați prietenul de mână și mergeți împreună la un centru de detoxifiere... măcar o faceți pentru copil nu pentru voi că și așa nu meritați nici sare în ochi. Mi-e scârbă de astfel de persoane!

| HaHaGirl a răspuns:

In primul rand buna graviduto si eu sunt gravida in 3 luni. poveste lunga eu am avut ceateva tentative de a avorta dar nu am facut-o nu e nimic grav eu fumez de la 17 ani si acu am 20 si fumam fara sa stiu de sarcina si nu aveam nimic si nici acum nu ma pot lasa fumez dar mai putin nu are nimic grav ...bye

| JansonLupu a răspuns:

Mie tot

| ingerinaripat a răspuns:

Dependența de etnobotanice în timpul sarcinii atrage după sine o mulțime de riscuri la mamă și la făt. Abuzul de droguri precum heroină, cocaină în sarcină a fost asociat cu malformații congenitale, sindromul morții subite și chiar decesul fătului înainte de naștere.

| ahmet6 a răspuns:

Mai bine faci avort,nasti un copil intr-un mediu in care st droguri,tigari etc,cum poti face asa ceva,unui copil inca din pantece trebuie sa ai grija de el, sa-i oferi o alimentatie precara lui, asta inseamna ca se naste un copil intr-un mediu infect, in care el nu ar trebui sa se nasca niciodata, de cat cu 2 parintii drogati mai bine sa se nasca.

| NoNameNoName a răspuns:

Wow! Îmi pare tare rău! Dumnezeu să vă ajute să renunţaţi la ele.
Sfatul meu este să te duci la doctor. Sper din suflet să nu păţiţi nimic, nici tu şi nici îngeraşul tău. Fiţi binecuvântaţi!
Iar voi, cei care judecaţi, vă dau un sfat, în primul rând uitaţivă la voi, vedeţi dacă sunteţi perfecţi, şi după judecaţi!
O seară bună tuturor!

| zyrex a răspuns:

Fumatul sau drogarea in timpul sarcinii duca la malformatii foarte diverse ale fatului sau moarte a fatului la nastere

| LarisaHermina a răspuns:

Cata inconstienta! Daca vroiai doar binele copilului nu faceai asa ceva nici daca fumau toate persoanele pe care le cunosti.Sunt riscuri foarte mari sa aiba probleme mai ales psihice! Du-te la doctor si afla mai multe.

| AndreyRuLz a răspuns:

Du-te la medic sau fa avort nu prevad nimic bun pentru saracul copil. straight face