| Jamesaskyou a întrebat:

De cateva zile am niste dureri ciudate de cap si nu imi pot explica de ce si nu stiu ce ar trebui sa fac. Nu au existat schimbari in regimul meu de viata si alimentatie. Singura explicatie ar putea fi ca am invatat foarte mult pentru sesiune. Dar si asa... ce este de facut?

Va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LyviaDb a răspuns:

Buna! happy Cu acelasi lucru ma confrunt si eu, la fel ca tine...si eu sunt la fac si am avut niste dureri de cap destul de neplacute straight face Eu una, am fost la medicul de familie si mi-a dat trimitere la neurologie pentru un control happy Iti sugerez sa faci acelasi lucru, poate este de la stress, prea mult efort psihic, cine stie.Cel mai bine este sa mergi la doctor si sa rezolvi cat mai repede pnetru ca nu este de joaca cu durerile astea de cap. Bafta multa!winking

3 răspunsuri:
| zoeyangel a răspuns:

Creierul tau este suprasolicitat si are nevoie de o pauza incearca sa te relaxezi ptin sa uiti de grijibig grin mi-se intampla si mie uneori

| Heythere a răspuns:

Parerea mea ar fi sa iei niste vitamine si minerale, aspirina bayer efervescenta si cate un panadol din cand in cand si daca poti odihneste-te si manaca ce iti place.Incearca sa te plimbi putin pe jos chiar daca nu ai timp.Eu cred ca nu mai este nevoie de medic.Bafta :*!

| RedTrancer a răspuns:

Nu trebuie sa te duci la neurologie, asta e o prostie. Daca zici ca ai invatat foarte mult in ultima perioada inseamna ca ai ochii obositi. De dureri nu vei scapa usor, chiar daca iti va trece iti vor aparea iar cand o sa inveti din nou la fel de mult. Cel mai bine este sa iti faci un control oftalmologic, medicul o sa sa-ti spuna ca ai nevoie de niste ochelari speciali pentru citit si monitor. Nu sunt ochelari de vedere, au lentile din plastic si vezi normal cu ei, poate ca vezi si mai naspa decat fara, eu unul am asa ceva. Nu costa foarte mult, in jur de 300 si ceva de lei dar sunt foarte buni, eu ii port mereu la pc sau cand citesc si nu mai am dureri de cap de cand ii am.