| CatyVany a întrebat:

De cateva zile, am niste probleme urate rau. Si ma tot gandesc ca sunt din cauza la stres, pentru ca ce-i drept sunt exagerat de stresata. Totusi vreau sa vad si ce spuneti voi. Acum 5 zile am avut o durere exagerata de cap. Aveam niste 'convulsii' care efectiv ma faceau sa plang. Simteam ca-mi explodeaza capul. De atunci, mi-a trecut, dar numai partia. Ma simt continuu ametita, si am dureri usoare, dar din cand in cand se mai agraveaza. Ma dor foarte rau si ochii. Sunt din ce in ce mai sensibila la zgomotele tari (zgomot de vesela, sau vorbit tare....tot); si mirosurile tari ma lasa fara aer. (Ex: inainte puteam sta ore in sir in mirosul parfumului si spray-ului pe care le folosesc, sau in miros de motorina/benzina....acum, abia le mai suport). Voi ce spuneti? PS: va rog nu dati raspunsuri ironice, idioate...cel mai bun, ia funda. Si nu, nu sunt insarcinata... Mai intrebati-ma voi daca e ceva. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Migrene? pot aparea din multe cauza,sincer recunosc nu stiu ce siptome are o gravida dar stiu ca obooseala poate fi de la lipsa calciului, fierului, magneziului, faza cu mirosurile din cate stiu eu la ovulatie se petrec chesti de genu, ochii te dor tare? du-te la doctor

| neutrino a răspuns:

Esti foarte stresata draga!

| Ilovemusic1234 a răspuns:

Hei! Dar unde lucrezi de esti asa de stresata?
In fine, oriunde ai lucra nu te stresa atat ca exista si ziua de maine, poimaine, raspoimaine laughing si tot asa.Mai lasa-i si pe altii sa faca ceea ce faci tu.Asa daca o mai tii te vei imbolnavi tare happy :*
Keep calm happy