| mg112mada a întrebat:

TPU! De cateva zile am o problema.Acum cateva seri, luni seara, pe la 11:30 pm a inceput sa-mi tiuie urechea stanga.Si a ot tiuit pana am adormit.Marti de dimineata nu mi-a tiuit, pe la amiaza, iar m-a luat si a tinut cam 10-15 minute.Seara din nou. Miercuri le-am spus parintilor, care au spus ca m-ar fi tras curentul.Si totusi asa o tine cu tiuitul.Joi chiar m-au luat amandoua urechi.Iar azi la fel.Ele nu tiuie incontinuu. Uneori dureaza o ora, alta data doua, altadata cateva minute, altadata un sfert de minute...Nu stiu ce problema ar fi, dar va rog sa ma lamuriti cat de cat! Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ai ascultat muzica tare?
Sau te-a tras curentul probabil.
Te duci la O.R.L.-ist.
Te pup!

| AnonimulRo a răspuns:

Trebuie sa te duci la medic, deoarece medicul poate rezolva. S-ar putea sa se fi intamplat ceva cu timpanul, trompa lui Eustachio etc.
Sa ai grija de tine.
Te salut!

| RockPassion94 a răspuns:

De lamurit te poate lamuri cel mai bine un medic.
E posibil sa fie si curentul de vina, cert este ca nu ai de unde sa stii cu exactitate decat daca intrebi un medic, sau o persoana cu pregatire de specialitate.
Eu n-as vrea sa te induc in eroare, de-asta nu-ti pun un "diagnostic", nu sunt in masura s-o fac.
Iti doresc multa sanatate:*

| mg112mada explică:

Un sfert de ora, pardon.

| pWd a răspuns:

Pai. de curand ai facut o baie? Adica cu tot cu capul? Ca si mie mi se intampla la fel. Cand mergeam cu prieteni la strand imi intra apa in urechi si imi tiuia mai toata ziua laughing
Dar cred ca ar fi bine sa stai un sfert de ore cu capul aplecat in partea unu iti tiue urechea. Fund?