Buna! Simptomele tale ar putea fi cauzate de o rinita alergica (alergenul responsabil fiind in perna/pat/spatiu in care dormi, asa s-ar explica ameliorarea de peste zi), de prezenta unor polipi (vegetatii adenoide) sau a unei sinuzite. Ar fi bine sa mergi la un medic de specialitate ORL. Multa sanatate! http://www.i-medic.ro/boli/rinita-alergica
Dupa parerea mea ai polipi.La fel ca si mine dar acum doua saptamani mi am scos.ar trebui sa mergi la orl
S-ar putea sa fie polipii, care trebuie scosi, sau s-ar putea sa fie o uscare a mucoasei nazale, si in acest caz ai nevooie de picaturi prescrise de medicul orelist
Cunosc problema... pe mine ma si doare capul din cauza nasului infundat, numai ca mie aproape permanent imi e infundat nasul, fiidca mi-a fost rupt si nu mi s`a perforat bine.Probabil te`ai lovit sau e posibil sa ai polip sau vreo alergie. Cel mai bine ar fi sa consulti un medic si foloseste picaturi nazale cu cloranfenicol, e foarte eficient.
@OnnyMady, asa este dorm cu geamul deschis.E asta o problema?
Am uitat sa mentionez: in urma cu cateva zile am primit o minge in nas , poate fi si de la asta? Dar si inainte aveam nasul infundat.