Ori bei multe lichide și na, trebuie sa le elimini, ori ai o infecție urinară(te ustura când te duci la baie)
Cata apa bei pe zi? Ar fi cazul sa faci niste analize complete la sange, e posibil sa ai prediabet. Sau probleme la prostata. Un consult la medic va rezolva problemele.
Posibil fiindca ai facut o infectie urinara, oadata ce la 15 ansiori il lasi pe baiatul ala sa-ti bage mainile murdare in vagin, posibil chiar cu boli infectioase, daca si-a atins propiul organ si era infectat.
Cum uretra se afla in vecintatea vaginului, bagatul mainilor murdare poate sa infecteze tot aparatul uro-genital.
Mergi la medic pentru analize si investigatii medicale!
"în 12 August | Mirela225200 a întrebat:
Buna TPU acum 2 săptămâni iubitul meu a introdus 2 degete In vaginul meu și după ce i am făcut oral m-am "frecat pe penisul lui timp de maxim 5 minute. Dupa 2 zile de la eveniment am început sa urinez des o data la o ora-doua."
Depinde de tine ce schimbari ai facut in alimentatie? De exemplu daca ai inceput sa bei ceai, fiindca vine frigul, e de astepta t sa mergi mai des la toaleta.
Cistită, infecție urinară, nisip, pietre la rinichi. Acestea ar fi principalele cauze.
Vlalslsl întreabă: