| Swoleen a întrebat:

de câteva zile ma cam supăra gâtul. Ma doare când înghit și plus ca am și frisoane nu e febra doar simt ca îmi frige corpul și asta numai când apare durerea. Ce as putea lua in afara de strepsils? Antibiotice nu prea pot deoarece nu sunt in țara.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| zSanta a răspuns:

Nurofen pastile rosi lichid, reduce febra si durerile. altceva nu stiu ce sa spun mergi la un medic, de ce nu incerci asa?

| AlinaDavid a răspuns:

Bună! Paracetamol alternat cu nurofen, și foarte multă vitamina c (de multe ori iau doar vitamina c și scap într-un timp relativ scurt de răceală). Însănătoșire grabnică!

| Swoleen explică (pentru AlinaDavid):

Mulțumesc dar poate fi răceala? Febra o fac de la infecția din gât nu?

| sentiana a răspuns:

Ultima data am patit-o cu amigdalita. Incearca Halls, se gaseste peste tot si e de ajutor, nu simti durerea aia in gat tot timpul. De preferat cel f mentolat, daca il suporti. happy