Buna! cu ceafa eu cred ca e oboseala excesiva si curentul(cum se zice pe romaneste), si cu prezervativu, pot sa iti spun ca sunt cate unele care provoaca iritatii, si prietena mea a patit la fel, am schimbat altul si nu a mai avut nimic.
Pai si eu m-am mirat, ca prima oara am folosit Masculan, iar dupa aceea am zis sa incerc Durex, toata lumea spune ca sunt mai bune. Multumesc mult oricum, am sa ma feresc de curent.
Intai ia-ti o tensiune dar mai degraba e de la un curent. Poate ai facut baie si ai iesit cu parul ud sau a fost geamul deschis.Cat despre cealalta problema sigur e o iritatie de la prez. Ceai de musetel sau urinal
Multumesc mult! Da asta ziceam si eu. Am fost la doctor si mi-a spus ca am cefalee. Dar m-am tratat. Probabil am ramas cu mici sechele. Oricum toata vara am fost la strand si cand intram in apa uitam sa ies si apa era din pamant, rece gheata. Si iarna ma trezeam dimineata si ma spalam pe cap ca aveam parul uns inainte sa merg la scoala. Probabil si de aceea. Dar m-am invatat minte, la ce dureri groaznice am avut. Multumesc din nou oricum! Multa sanatate!