Salut uite poti sa cumperi de fa farmacie (glicerina boraxata) se va vindeca foarte repede.
Exista la farmacie o solutie pentru afte. Nu mai stiu cum ii zice, dar, daca ceri asa ceva, stie farmacista ce sa-ti dea.
Are un gust cam nasol, dar e foarte eficienta. Stiu ca te dai cu ea seara, inainte de culcare, ca sa nu mai bei sau sa mananci nimic pentru cateva ore.
Probabil ai o AFTA. O sa treaca de la sine. Evita alimentele sarate si incearca sa protejezi zona.
Buna
Glicerina boraxata, eu asta folosesc.
Ori, te adresezi medicului de familie, chiar si la farmacie...
O zi buna
Toate cele recomandate aici sunt bune si mai pot adauga glicerina cu nistatin pe care o gasesti in farmaciile cu laborator, care da rezultate in cazul in care cea boraxata nu o face.si o gargara cu apa si bicarbonat de sodiu este o solutie foarte buna de preventie.sanatate.
Este o afta si daca mergi la farmacie si ceri ceva, o sa stie ce sa iti recomande!
Este o afta.
In pricina mea, chiar daca m-am dat cu diverse solutii acestea amorteau pe moment usturimea aia insuportabila, dar tot in acelasi timp se vindeca, ori ca e de la sine, ori cu medicamente.
Fix ce ai patit tu mi s-a intamplat si mie. Am incercat toate produsele farmaceutice si nimic... Singura metoda care a functionat a fost "leacul babesc". Pui intr-un castron un albus de ou, 100ml otet si 2 lingurite de sare de lamaie apoi amesteci. Cu rezultatul finit faci gargara inainte de fiecare masa (de 3 ori pe zi) iar in maxim 3 zile iti trece. Bafta!
Salut Winners10!
Ceea ce confrunti tu este un abces.
Des patesc si eu din cauza ca imi musc oarecum carnea . Sper ca te-am ajutat. Trece dupa aproximativ 1-2 saptamani la mine. Nu te ingrijora, nu e ceva grav.