| RainbowDash1 a întrebat:

De câteva zile, noaptea, dupa ce mănânc si ma culc, la câteva ore ma trezesc cu o durere pur si simplu insuportabila de stomac. Simt ca ma arde si mai sus de stomac si Mi-e Greața. M-am saturat. Azi dimineața pe la 4 m-am trezit si am început sa plâng de durere. Am fost la cabinetul școlii pentru ca pur si simplu nu mai puteam sta in picioare. Mi-a dat un dicarbocalm dar acum Iarăși m-a luat durerea. Ce as putea sa fac sa îmi treacă? Ce credeți ca am? Eu m-am gândit la ulcer deoarece si mama si sora mea au, dar nu stiu dac acesta se poate lua si genetic.
Funda!

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| alecsa91 a răspuns:

Si eu ma gandeam tot la ulcer... dar sfatul meu e sa consulti un medic!

| Andreea22X a răspuns:

Ulcer sau gastrita..mergi la doctor si vezi despre ce e vorba..incearca sa nu mai mananci seara tarziu..sau mai bine zis nu te aseza in pat dupa ce mananci...intinde-te dupa o ora-2...