| Bianca777 a întrebat:

De cateva zile simt mucus ( expectoratii ) pe trahee, chiar la nivel cu clavicula. Nu prea pot sa le elimin si sunt permanente le simt in continuu. Ce as putea face? Ce sa iau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| LoVance0000 a răspuns:

Pentru asta intreaba medicul.De exemplu eu cand nu puteam sa expectorez mi-a dat sa mi cumpar ACC doza dubla sa beau!

| SkyPilot a răspuns:

Bromhexin
Citeste insa cu atentie prospectul inainte de a-l cumpara si vezi daca ti se potriveste.
http://www.csid.ro/medicamente/bromhexin-atb-8-mg-comprimate-11704769

| anonimg a răspuns:

Ai găsi răspuns la întrebare dacă vei merge la farmacie și vei întreba acolo.

| MadRaven a răspuns:

Eu iau Eurespal când am astfel de probleme pentru că pe mine mă ajută să expectorez mai ușor acel mucus. Poți merge la farmacie să îți iei și tu o cutie cu eurespal și să iei exact atâtea zile cât îți spune farmacista sau cât scrie pe prospect. Pentru că dacă iei mai puține zile decât e nevoie mucusul nu o să se elimine complet, chiar dacă tu nu o să-l mai simți.
Totuși, chiar dacă iei eurespal, în momentul în care vezi că faci febră lași tot și mergi la medic pentru că asta înseamnă infecție ce necesită tratament cu antibiotic.