| AndreasfromMetallicA a întrebat:

de cativa ani am dureri de spate si aud anumite trosnituri ale coloanei cand fac unele miscari, am fost la 2 medici,unul m-a palpat putin si a zis ca nu am nimic,altul mi.a facut radiografie si mi-a recomandat niste pastile,dar cum ma asteptam,nu au avut efect.Un necunoscut mi-a zis ca a avut probleme cu spatele,dar i s-a descoperit un inel deplasat si a facut niste injectii si de atunci nu a mai avut dureri,este posibil asa ceva? Ce sfaturi imi dati,ce medic recomandati, sunt din Bacau.Multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ra_Ki_1982 a răspuns:

Buna,eu te sfatuiesc sa te duci la medicul de familie sa iei trimite la spital sa-ti faca niste investigatii sa vada exact ce ai. Durerile nu apar din senin, prietena mea trebuie sa se opereze peste 2 luni din cauza durerilor de spate deoarece este putin deformat. Poti scapa de asta prin inot si gimnastica, dar mai intai sa se vada exact ce ai.O seara placuta!

1 răspuns:
Bula
| Bula a răspuns:

Dupa varsta de 30 ani, mai ales la barbati, incep durerile de spate ("uzura normala"). Trebuie sa inveti sa traiesti cu ele.
Poate ajuta ungerea zonei sensibile cu gel-uri dedicate: Voltaren, Diclosal, dar care se aplica subtire INAITE de eforturi mai mari si/sau la inceputul durerii.