| BuzduganDinu a întrebat:

Buna TPU

De ce cand Beau Energizante nu mai pot sa Respir bine vreo 2-3 Zile?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Intruder19 a răspuns:

Nu iti recomand sa bei energizante, iti pot creea mari probleme de sanatate.

10 răspunsuri:
| Bijou a răspuns:

Iti recomand un energizant natural http://forever-aloe-vera.eu/produs/2283

| CastronulCuCeapaVerde a răspuns:

Energizantul pe langa ca iti da energie iti mareste ritmul cardiac iar daca inima bate prea rapid(fapt datorat cofeinei si substantele active din energizant) atunci oxigenul circula diferit in sange si circula mai ineficient. Ar fi bine sa numai bei energizant.

| sonjja a răspuns:

Pentru ca energizantele nu sunt deloc bunelaughingam un prieten care pur si simplu a fos dependent de ele...beea 6 doze pe zi

deci sfatul meu e sa nu prea mai bei...maxim una pe saptamanatongue

| Strocker a răspuns:

De la asa zisele energizant ritmul cardiac creste adica bataile inimii sunt intensificate. Daca inima bate din ce in ce mai tare circulatia sangelui este mult mai rapida.Schimbul de oxigen si de dioxidul de carbon nu se face normal si deaici rezulta respiratia ingreunata. Sfatbig grina-le naiba de energizante doar nu e mai buna viata ta ca energizantele.

| djrobby a răspuns:

Se poate sa fii alergic(a) la vreun ingredient al bauturi energizante asa ca mai bine evita consumul de energizante si consulta medicul!

| VINTZU a răspuns:

DIN PACATE problema este la mai multi copii deci trebuie sa nu mai bei energizante pentru ca iti afecteaza ficatul si faza cu respiratia probabil ca esti la ceva sau organismul tau nu suporta.
Deci in concluzie trebuie sa lasi energizantele nu sunt bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu beau cate un energizant in fiecare zi si nu am nimic. Eu te sfatuiesc sa le spui parintilor despre problema ta si apoi sa mergi la un medic.
Sper ca ti-am fost de ajutor.

| defapteunuexist a răspuns:

Si eu asa patesc la fel uneori cand fumez.

| coadadespin a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu mai bei energizante deoarece poti face stop cardiorespirator si...e destul de grav...un coleg de al meu a avut si inca are probleme cu inima din cauza acestor energizante

| RadioKiller a răspuns:

Eu beau 1 energizant la 3-4 saptamani cand imi aduc aminte chiar si mai rar, este bine?