| Florentina9210 a întrebat:

De ceva timp am dureri de spate, dar suportabile. Pana acum doua zile cand am fugit prin curte si dementul de caine al meu s-a bagat intre picioare si am cazut, practic. Atunci am simtit ceva ca s-a miscat in zona lombara si de atunci am dureri de coloana insuportabile, azi noapte am plans de durere deoarece nu am putut dormi. Maine, merg sa fac o radiografie sa vad care este problema. Intrebarea este, mi-o va da pe loc sau trebuie sa merg in alta zi? Si imi da si interpretarea examenului imagistic sau doar cd-ul cu pozele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
36 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Isi da rezultatul pe loc cu radiografia, daca nu ai carat ceva greu nu cred ca ai probleme, tu stai mai mult cocosata sau dreapta? in pat dormi pe multe perne? este important sa stai mereu dreapta si sa dormi cat mai drept posibil, coloana sa fie mereu dreapta, pentru dureri se poate face yoga sau anumie excertiti, cred ca la tine nu e ceva grav esti tanara

| Florentina9210 explică (pentru RAY):

Stau intr-o pozitie destul de corecta. Dintotdeauna am invatat sa ma ''corectez'' singura, desi din cand in cand mai aveam tendinta sa stau mai aplecata.
Nu mai folosesc perna de aproape o luna de zile.
Nu stiu, voi vedea la radiografie, cand o sa ii trimit medicului meu pe mail. Atunci o sa imi spuna daca se poate rezolva chirurgical sau prin exercitii fizice. Am vorbit la telefon astazi cu dansul si m-a indemnat sa fac radiografie fata+profil.

| RAY a răspuns (pentru Florentina9210):

Sanatate

Multumesc! Apropo, medicul e de la tine din Timisoara!

| RAY a răspuns (pentru Florentina9210):

Ma bucur sa aud asta

Da, e un om cu suflet mare si mult bun simt. Poate te voi intalni, cand voi veni la control.

| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ca iti va da filmul pe loc dar raspunsul il vei primii de la medicul care ti-a dat trimiterea, ca trebuie sa te intorci cu filmul si rezultatul la el.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da. Pe loc o sa iti dea radiografia. Iar CD nu prea vad de ce ti-ar mai da.

| Florentina9210 explică (pentru DoarBogdan):

Exact cum ai spus tu, mi-a dat-o pe loc.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Florentina9210):

Pai da happy si? care e verdictul?

Inca nu mi-a dat raspuns medicul!

Oh. Sper ca totul sa fie binewinking

Uite cui ii pasa de mine. :3

Pai... ma bucur ca ma numar printre ei happy

Bobolino. happy

Asuka happy

Asuka asta a a ta e cam bolnavioara.

Nu mai spune laughing Sa nu iti zic ce am eu...

LOL. scuze. nu am vrut sa rad sad

Eu am probleme serioase...

Inteleg. Si imi pare rau sa aud asta. Stiu ca nu se compara cu ale mele.
Mai nou am toxiinfectie alimentara, sau ceva de genul sad

Of, ne-am gasit amandoi.

Sper ca tie sa iti treaca mai repede ca mie kiss

Si eu sper. big grin Si tu sa ai grija de tine, bine?

| MistretulPufos a răspuns (pentru Florentina9210):

Ma feresc de vanator mai ceva ca Elodia

| Florentina9210 explică (pentru MistretulPufos):

Ma vei vizita la spital?

Dai mancare?

Da, ma! Toata mancarea de la cantina, tie ti-o voi da. Iar eu, voi trimite pe cineva sa imi cumpere de la KFC.

No hai ca vin

Desigur.

| MistretulPufos a răspuns:

Iti da rezultatul imediat impreuna cu radiografia, sper ca n-ai nimic grav, apropo, vezi sa nu-ti fure Gollum cainele laughing

Cred ca voi merge in spital din cauza lui. laughing

| mihay88 a răspuns:

Nu stiu daca e cazul dar e posibil sa fie vorba de o hernie de disc. Am si eu asa ceva, nu este in stare grava, o duc pe picioare de aproape 3 ani. La mine s-a intamplat la fotbal, am facut o miscare brusca si am simtit un junghi in zona lombara si o durere care pe masura ce ma raceam dupa fotbal se intensifica. Am zis ca e vreo intindere musculara si ca daca ma pun in pat pana dimineata o sa treaca, dar dimineata nu mai puteam nici sa ma dau jos din pat. Am luat antiinflamatoare, analgezice si ce am mai luat si dupa vreo 3 zile m-a lasat. Am facut radiografie dar nu se vede pe radiografie, cel mai bine se vede pe un RMN, la acela iti da si poze si cd si interpretarea lui, dar dupa cateva zile. Te pup si multa sanatate kiss

| H4pPy a răspuns:

Ai celulita

| Florentina9210 explică (pentru H4pPy):

Daca nu esti in stare sa dai un raspuns bun, nu il mai da.

| H4pPy a răspuns (pentru Florentina9210):

Depl sa ma iei (as face orice sa primesc un Instagram macar un telegram sau Facebook sau orice sau numer de telepgone sau ardess sau tot )