Isi da rezultatul pe loc cu radiografia, daca nu ai carat ceva greu nu cred ca ai probleme, tu stai mai mult cocosata sau dreapta? in pat dormi pe multe perne? este important sa stai mereu dreapta si sa dormi cat mai drept posibil, coloana sa fie mereu dreapta, pentru dureri se poate face yoga sau anumie excertiti, cred ca la tine nu e ceva grav esti tanara
Stau intr-o pozitie destul de corecta. Dintotdeauna am invatat sa ma ''corectez'' singura, desi din cand in cand mai aveam tendinta sa stau mai aplecata.
Nu mai folosesc perna de aproape o luna de zile.
Nu stiu, voi vedea la radiografie, cand o sa ii trimit medicului meu pe mail. Atunci o sa imi spuna daca se poate rezolva chirurgical sau prin exercitii fizice. Am vorbit la telefon astazi cu dansul si m-a indemnat sa fac radiografie fata+profil.
Sanatate
Multumesc! Apropo, medicul e de la tine din Timisoara!
Ma bucur sa aud asta
Da, e un om cu suflet mare si mult bun simt. Poate te voi intalni, cand voi veni la control.
Probabil ca iti va da filmul pe loc dar raspunsul il vei primii de la medicul care ti-a dat trimiterea, ca trebuie sa te intorci cu filmul si rezultatul la el.
Exact cum ai spus tu, mi-a dat-o pe loc.
Pai da si? care e verdictul?
Inca nu mi-a dat raspuns medicul!
Oh. Sper ca totul sa fie bine
Uite cui ii pasa de mine. :3
Pai... ma bucur ca ma numar printre ei
Bobolino.
Asuka
Asuka asta a a ta e cam bolnavioara.
Nu mai spune Sa nu iti zic ce am eu...
LOL. scuze. nu am vrut sa rad
Eu am probleme serioase...
Inteleg. Si imi pare rau sa aud asta. Stiu ca nu se compara cu ale mele.
Mai nou am toxiinfectie alimentara, sau ceva de genul
Of, ne-am gasit amandoi.
Sper ca tie sa iti treaca mai repede ca mie
Si eu sper. Si tu sa ai grija de tine, bine?
Ma feresc de vanator mai ceva ca Elodia
Ma vei vizita la spital?
Dai mancare?
Da, ma! Toata mancarea de la cantina, tie ti-o voi da. Iar eu, voi trimite pe cineva sa imi cumpere de la KFC.
No hai ca vin
Desigur.
Iti da rezultatul imediat impreuna cu radiografia, sper ca n-ai nimic grav, apropo, vezi sa nu-ti fure Gollum cainele
Cred ca voi merge in spital din cauza lui.
Nu stiu daca e cazul dar e posibil sa fie vorba de o hernie de disc. Am si eu asa ceva, nu este in stare grava, o duc pe picioare de aproape 3 ani. La mine s-a intamplat la fotbal, am facut o miscare brusca si am simtit un junghi in zona lombara si o durere care pe masura ce ma raceam dupa fotbal se intensifica. Am zis ca e vreo intindere musculara si ca daca ma pun in pat pana dimineata o sa treaca, dar dimineata nu mai puteam nici sa ma dau jos din pat. Am luat antiinflamatoare, analgezice si ce am mai luat si dupa vreo 3 zile m-a lasat. Am facut radiografie dar nu se vede pe radiografie, cel mai bine se vede pe un RMN, la acela iti da si poze si cd si interpretarea lui, dar dupa cateva zile. Te pup si multa sanatate
Daca nu esti in stare sa dai un raspuns bun, nu il mai da.
Depl sa ma iei (as face orice sa primesc un Instagram macar un telegram sau Facebook sau orice sau numer de telepgone sau ardess sau tot )