| SamSimi a întrebat:

De ceva timp am mereu stari de rau, gust amar și dureri abdominale. Mi-am făcut toate analizele și au ieșit bine, o lipsa mica de calciu. Tind sa precizez ca iau colebil și calciu.Am făcut și o ecografie si iarăși totul a fost bine. Mama spune că e din cauza stresului. E adevărat că am fost stresata in ultima perioada dar totuși am dubii. Mă puteți ajuta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună ziua! In primul rind ce varsta ave ti? Si mai exact de cit timp va simtiti rau. Multă sănătate.

| anonimg a răspuns:

Calciul il gasesti cel mai mult si mai sanatos in semintele rasnite de susan.
Cauta sa mananci cat mai putine grasimi animale, carne, lapte, oua si branza. Consuma apa din belsug; ceaiul si alte lichide nu inlocuie niciodata apa.
Daca ai obceiul sa mananci mult la masa, atunci trebuie sa incepi sa te ridici de la masa mai bine flamanda decat satula; si nici macar o samanta nu consumi intre mese; doar apa intre mese, astfel: cu o jumatate de ora inainte de masa si dupa o ora dupa ce ai terminat de mancat.
In privinta stresului nu trebuie sa ai dubii: problemele psihice afecteaza fara indoiala trupul. Daca vei invata sa te increzi in Dumnezeu atunci nu vei mai avea nici un stres; cu Dumnezeu viata va fi mai usoara si mai frumoasa.

| PDora a răspuns:

Mama ta are dreptate pentru ca din cauza stresului si al supararilor apar frecvent probleme gastrice. O alta cauza poate fi alimentatia incorecta cu multe alimente gen fast-food, cola si alte bauturi acidulate. Incearca sa-ti schimbi stilul de viata: nu sari peste mese si mananca ce gatesti in casa. Consuma, macar pentru o perioada, apa alcalina pe care o gasesti in magazine Aquatique, Calipso, multe legume si cereale, alimente alcaline in general si e posibil sa-ti rezolvi problemele