| Xulescu006 a întrebat:

TPU! De ceva timp imi lacrimau ochii. Am fost la oftalmolog si dansa mi.a dat dioptriile pentru ochelari, mi.a spus ca am un defect de vedere nu foarte grav, dar e bine ca s.a descoperit, si ca trebuie sa port ochelarii pe o perioada nedefinita. Acolo s.a intamplat sa confund,,D" cu,,O", si era mare distanta, serios, si asta a fost treaba. Acum nu stiu ce sa fac. Sa.i cumpar sau nu? precizez:uneori cand folosesc fond de ten lacrimeaza, dar evit zona ochilor si tot asa se intampla, dar, chiar si atunci cand am fata,, limpede" imi curg niste lacrimi micute. Sfaturi? Da sau nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| elyfel a răspuns:

Poti folosi picaturi pentru ochi.La un om normal care vede bine nu prea se intampla sa confunde literele(poate nu ai fost atenta), daca e mai reprogrameaza-te odata fi mai atenta si explica doctoritei. Daca greseti si a doua oara, atunci iti trebuie ochelari.
Raspunsul meu e da.

| Xulescu006 explică:

Am uitat sa precizez ca am luat picaturi timp de 10 zile.