Bună.
Nu te igenizezi corect și mai utilizezi și pahare/sticle/etc. de la persoane gata bolnave.
Tratezi aftele bucale cu glicerină boraxată mentolată, badijonezi zonele afectate și nu consumi nimic timp de 30 de minute. Aplici de 3 ori pe zi.
Sănătate!
Pa, pa.
Calmeaza-te sunt doar afte bucale folosteste glicerina boraxata vreo 3 zile (vezi ca ustaura cand o pui pe bubite) si vei fii okdupa ce te dai cu aia sa nu mananci sau sa bei ceva timp de 30 de minute
Probabil iti apar pentru ca mananci multe fructe si legume acre (sau mai acre). Cred ca ai avut un nivel ridicat de aciditate si atunci s-au declansat aftele.
Candidoza bucala se vede cel mai bine pe limba, apare ca o ciuperca, ca un strat in plus peste limba, de culoare alba.
Da...am un strat alb deasupra limbii, am incercat sa dau cu periuta de dinti crezand ca se curata, dar in zadar.
Atunci s-ar putea sa fie candida. Iti recomand orice medicament cu fluconazol, de preferat in doza unica de 150 mg (se ia o singura data, cam una/luna, timp de aprox. 3 luni, sa scapi sigur de problema). Nu e scump, in jur de 8-10 lei.