anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de ceva timp ma simt tot mai rau:ametesc, ma doare burta, capul, imi vine greata! aa si cel mai important e ca am imi vine ciclu menstrual odata la doua saptamani! imi puteti spune ce as putea avea? merci dau funda si vot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Of of of, mergi mai repede la doctor, la 2 saptamani menstruatie?
Dureri de cap', greata si altele?
Fugi repede la doctor!

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Consultă atât medicul ginecolog și endocrinolog pentru investigații de specialitate.
Nu trebuie să ai ciclu la 2 săptămâni.
Pa, pa.

| xCaTgIrLx a răspuns:

Da iti vine ciclul! Sa nu te sperii! Si colegei mele i s-a intamplat la fel!

| ppr a răspuns:

Consulta-ti doctorul de familie, spune-i ce probleme ai si o sa te trimita el sa iti faci ceva analize si poate sa faci o vizita la ginecolog.pentru asta nu trebuie sa te sperii, e spre binele tau.

| dolcEE a răspuns:

Ai putea fii gravida... daca ai facut-o cu cineva...fa-ti test de sarcina.

| Anne12345 a răspuns:

Poate ai anemie scumpo!
La fel e si in cazul meu! Din cauza anemiei ametesc, vad in ceata, am si lesinat data si nnumarate dereglari hormonale ( in luna iunie am avut ciclu de 2 ori, iar de atunci pana in septembrie nu am mai avut nimic ). Cel mai bine e sa mergi la un doctor.El stie cel mai bine. Sper sa ai curaj, ca eu nu am deloc :-s. Si sigur am anemie avand in vedere ca obosesc foarte repede.