| ChupyRo a întrebat:

De ceva timp nu mai simt mirosul anotimpului, stiti cand iesiti din casa si simti acel aer proaspat de toamna, iarna, vara, primavara, eu nu il mai simt. De ce? nu am sinuzita ca am facut un tomograf. Dar nu imi explic chestia asta!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Daca esti fumator(activ sau pasiv), acuitatea simtului mirosului poate sa scada.Sau,daca aerul este poluat, nu-ti va da senzatia olfactiva de prospetime --- noaptea tarziu sau dimineata devreme, cand incarcatura de poluanti este mai scazuta, il vei simti ca are o oarecare prospetime.

| ChupyRo explică (pentru alessia5158):

Pai da, si nu il simt, sufer de anxietate oare asta fii cauza? ca restul is sanatos tun!

| alessia5158 a răspuns (pentru ChupyRo):

Nu cred ca au vreo legatura directa.

| mgtow a răspuns:

Nu te concentrezi pe miros, cel de iarna e mult mai bun decat restul mirosurilor de anotimp pentru ca e mai umed si mai curat

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru ca nu mai exista mirosul, exista poluare

| Nonameagain a răspuns:

Poluarea este de vina. Nici eu nu e mai simt. Inainte simteam in oras daca a nins la tara la 10-20 km. Acum, nimic. Vezi ca, nici temperaturile nu mai sint ca alta data.

| Anihilatoarea a răspuns:

Mai multe raspunsuri:
1. Poluare
2.Nostalgia a disparut?
3.Esti ipohondru

| ChupyRo explică (pentru Anihilatoarea):

Da, sunt ipohondru are vreo legatura?

Întrebări similare