O.O intr-o moda amuzanta o sa-ti raspund ca... daca esti nebuna, din ce ai scris, nu, dar nici mult nu mai ai
Lasand gluma deoparte, din ce spui tu, cred ca iti faci complexe de gandire prea mari datorita situatiilor tale (sociale, familiale, financiare, sentimentale etc.), incearca sa te relaxezi, sa te linistesti, in general ce ai descris tu este doar un vis, transformat de subconstientul tau incat sa te bulverseze, nu stiu ce probleme ai, nici nu cred ca este nevoie sa le spui, dar in general subconstientul este una, constientul este alta, incearca sa gasesti o cale de impacare cu acesta, nu te-ar chinui el fara motive.
Incearca sa ti lumina aprinsa. sa nu mai dormi adanc o vreme incearca poate nu vei mai avea haluginatii
Nu vad nimic nebunesc in comportamentul tau, faptul ca auzi voci in vise e ceva normal
Nu cred ca esti.
Dar ai nevoie sa stai de vorbă cu cineva despre acele vise. Te vei simti mai liberă!
Poate toate acestea au apărut pe bază de nervi. Încercă să nu te mai stresezi.(scoala, părinți, etc.) anul trecut si eu am intrat intr-o "mini depresie" din cauza ca ma stresam prea tare cu scoala.