Nu te-a muscat cumva o capusa? Poate fi acel eritem migrator, semn ca acea capusa era purtatoare de Borrelia. Du-te la un consult de infectioase cat mai repede.
Nu m-a muscat nicio capusa o sa ma duc la un consult dar speram sa gasesc raspunsul aici
Şi eu am avut o astfel de chestie. Pe mâna dreaptă aveam nişte mâncărimi şi tot mă scărpinam iar aceea mâncărime tot se mărea. În timpul acela nu prea purtam tricouri că se vedea foarte urât. Dar cu timpul s-a dus şi sunt foarte bucuros ( nu am făcut nimic, nu mai am mâncărimea aceea a trecut de la sine )
Dar pentru tine îţi propun să foloseşti o cremă sau să mergi la medicul de familie.
Mai bine mergi la un dermatolog. Aici nu este locul in care sa iti poti rezolva problemele medicale ce necesita o analiza de genul asta.
Daca se exfoliaza, exista sanse sa fie psoriazis. Daca nu vrei sa te duci la medic, incearca cu Fluocinolon N, costa cam 7 - 10 lei. Trebuie sa aplici de 3 ori pe zi, rezultate aparand dupa 2 - 3 zile. Trebuie sa contiuni tratamentul daca da rezultate, daca nu te duci la dermatolog.
Eu aveam alergii la bratarile pe care le purtam.De la ceas cateodata, transpiram, si ma iritam.Ia-ti o tinctura mentolata sau da-te cu spirt.
Nu cred ca ste intepatura de paianjen ca nu este umflata este la nivelul pielii si nu ma mananca toata ziua doar cateodata, si cred ca o sa ma duc la un dermatolog sa vad care e problema.Si thefighter nu are nicio legatura frumusetea aici
Poate te-ai iritat de la ceva, sau poate chiar este o intepatura insa de paianjen (acestea se umfla si se fac mai mari cu trecerea timpului, insa dispar ca orice alta intepatura)... poate e o mica alergie, dar daca nu mai ai bube si in alte zone ale corpului nu cred asta... poti sa dai cu putina mixtura si vezi daca se mai amelioreaza, daca nu, ca sa fi sigura, poti sa mergi la doctor pentru un sfat