anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ceva zile mi se umfla mainile si picioarele, si le am transpirate mereu. Am inteles ca e din cauza apei in cantitate mare pe care o mentin in organism. Inainte mancam mancaruri cu foarte multa sare,dar acum evit sarea. Imi apar pete rosii de la cot in jos pe partea stanga si palmele le am rosii. Pana la urma pot avea probleme cu rinichii? Am inceput sa beau foarte multa apa, am inteles ca ajuta mult la scoaterea excesiva a apei din organism. Un medicament imi recomandati? Funda, promit!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
un control ar fi mai sigur, dar pentru eliminarea apei din organism, e bine sa consumi ceai din: matase de porumb, cozi de cirese, coada soricelului...
ai retentie mare de apa, si eu ma confrunt cu asa ceva.
O seara frumoasa sa ai si sarbatori fericitehappy

2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Un consult medical la medicul de familie este cel mai indicat, să nu ai probleme și cu rinichii!
Sănătate!
Pa, pa.

| onasis1961 a răspuns:

Mergi la farmacie şi ia diuretice să elimini rapid apa din organism. Apoi mergi la medic să vadă cauza care face corpul să reţină apa.