| PissyAndre a întrebat:

De curand am aflat ca am o londoza usoara si de aceea stau putin stramba cu picioarele. Asta mia deformat putin coapsele si nu mai arat ca inainte. Ma gandesc cu groza ca vine vara si trebuie sa port pantalon scurti. M-am uitat aici pe site chiar pe tot interenetul si am gasit solutia de slabit! Pastilele AcaiBerry900 multe prietene au incercat si au spus ca sunt bune. Sunt pregatita sa dau comanda doar ca nu stiu pretul thinking Pteti sa-mi spuneti va rog cat costa? Nu am nevoie de comentarii de la aia care nu suporta pastilele de slabit

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Slabitul o sa accentueze deformarea coapselor si vizibilitatea lordozei. Mai bine faci sport, sa inlocuiesti grasimea cu muschi, ca sa nu se vada atat de rau.

| viotedy a răspuns:

Lordoza.nu lua, ca au efecte negative