Frate :-)) tocmai ce m-am dus la oglinda si am scos limba sa vad daca si eu am, ca si eu fumez. Si da, si eu am pete mici si rosii, acum le vad si eu pentru prima data si nu m-am ingrijorat veci ca o sa patesc ceva din cauza fumatului. Specific ca fumez de 8 ani.
Pe cerul gurii am o pata galbena. Are legatura cu substantele din tutun? Am si limba putin alba.
Pe cerul gurii am o mica denivelatie galbena? Are legatura cu tutunul?
Iti recomand ceva ce am incercat si eu. Sa iti clatesti gura cu apa oxigenata. NU O INGHITI, DACA CREZI CA O SA ITI SCAPE SI O SA INGHITI MAI BINE NUUUU FACE ASTA. Dar daca te poti controla, iei o gura mica de apa oxigenata si iti clatesti bine gura. Beneficii: 1. dezinfecteaza 2.albeste dintii cu timpul Dezavantaje: o sa observi ca la gingii iti apare spuma alba sau chiar sa ti se inalbeasca un pic gingiile (dupa ce scuipi apa oxigeata, iti clatesti gura cu apa normala de la robinet si in vreo ora maxim gingiile iti revin la normal). Daca dupa 3 zile in care iti clatesti gura cu apa oxigenata, urmata de apa normala, du-te la medicul tau de familie, e gratis.
Deci nu am dc sa-mi fac griji, nu?
Plus ca am o senzatie de gura uscata
Fumatul incetineste circulatia sangelui, deci e ok sa ai senzatia asta, in schimb, bea mai multa apa plata. Treptat o sa scapi de senzatie.