| aripifrante a întrebat:

Buna TPU.De curand, dedesuptul gaurii(scuzati expresia) unde se baga cercelul, mi-a aparut in pielita ceva (nu stiu cum sa explic). Cand pun mana si apesi, o simpti ca o biluta mica si e tare. E dureroasa si mi s-a umflat urechea. Ce poate sa fiecrying. Trebuie sa merg la doctor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, trebuie sa mergi la doctor. Este un granulom, o infectie localizata cronica care trebuie tratata chirurgical, fiindca altfel nu se vindeca.

| ioanaioana a răspuns:

Pai eu zic sa te duci la doctor, poate fi o infectie care trebuie tratata de doctor, numai el stie cum sa te trateze CORECT

| εʟεпα a răspuns:

He`ii. Nu cred ca ar trebuie sa mergi la doctorr` pentru. ataa :]. Sau mnahh` daca tuu vrei` :]. Asta cred ca se intampla.Ptr. ca nu porti cercei` medicinali sau de la bijuterii de argint macar.` :[. Nu`tsi mai baga in urechi Fiere;]]. ` Ca se infecteaza straight face! Iar daca porti medicinali sau de argint, aur.Trebuie sa ii cureti cu spirt. si gaura urechii! Cam asta ee`! talk to the hand Cius` :*.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dedesubtul gurii? unde se baga cercelul? ma nene cercelul se baga, se atarna de lobul urechii.dedesubtul gurii e barbia. unde e biluta asta a ta? in buza? sau la ureche? si DA.trebuie sa mergi la doctor.infectiile sau ganglionii cancerosi acolo se trateaza.

| micheilla a răspuns:

Cred ca ti sa infundat gaura trebuie sa o spargi sau sa apesi pe ea pentru ca are puroi in transa si o sa-ti curga putin sange si o sa-ti treaca nu trebuie sa mergi la doctor sau daca nu merge poti sa te duci sa vezi ce ai!