| Dan10079 a întrebat:

De curand m-a intepat o viespe in degetul maresad si as vrea sa va intreb cum sa procedez in cel mai corect mod?(pana acum m-am frecat cu sare si m-am spalat cu apa si sapun)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cel mai corect era să mergi la camera de gardă, dacă locul afectat nu te mai deranjează, este un semn bun.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este perfect pana acum. si atat! lasa ca trece de la sine! nu e mare branza!

| Dan10079 explică (pentru anonim_4396):

Ok, dar totusi prima data cand am avut intepatura am simtit durerea pana aproape de cot. cred ca de la venin acum mi-a mai trecut cat de cat mai simt mici dureri in locul intepaturi, ma bucur totusi ca nu vad sa se fi umflat.Si viespea si primit "recompensa" pentru fapta ei.laughing aceea fiind moartea.

| ozzy1997 a răspuns:

Daca esti alergic mori.Altfel nu patesti ni mic.

| Dan10079 explică (pentru ozzy1997):

Cum..adica mor?! Pai eu nu am de unde sa stiu daca sunt alergic sau nu. mie doar imi era frica de mult timp de ele.

| Dan10079 explică (pentru RoyDupuis):

Multumesc mult! Am descoperit ca nu sunt alergic, cel putin asa cred cam 90% pentru ca nici nu mi s-a umflat zona, nici inrosit, si pe moment nu am simtit probleme respiratorii, doar o durere pe care simteam ca nu o mai suport la nivelul mainii.

| ozzy1997 a răspuns (pentru Dan10079):

Pai daca mori inseamna ca esti alergic.Asa poti afla.

| AsaBhayNene a răspuns:

Pune otet va scoate veninul.