| DenizAnswer a întrebat:

De curând m-am operat de sinuzita cronica la cap si de polipi, înainte am mai făcut niște punctii la nas (2) care sunt dureroase chiar dacă iti da cu spray sa te anestezieze, după operație mi-a spus acele "faşe" de pe nas (iar foarte dureroase) și după aud ca trebuie iar sa fac puncții pe nas, am făcut vreo 3-4, mi-a tăiat cu o forfacica niște bucăți mici din nas și după îmi spune ca mereu îmi apare puroi acolo în nas și m-a pus sa fac radiografie ca probabil se trage de la dinți, dar ce treaba are puroiul din nas cu dinți? Și mi-a spus ca e mai nasol dacă nu e de la dantura, adevărata întrebare este, ce va îmi face dacă acel puroi din nas se trage de la dinți? M-a ciocnit în dinți dar nu m-a durut...Și ce îmi va face dacă acel puroi de la nas iese mereu dar nu din cauza danturi? Va mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Ben00 a răspuns:

Cred ca ai imunitatea slabita si organismul nu poate invinge o bacterie. Un sport usor te-ar ajuta si pazirea de frig, si in special in zona capului. Iti trebuie o caciula de blana pe iarna, care sa iti acopere si fruntea pe jumatate. Poti sa incerci si niste leacuri homeopate sau naturiste, dar cred ca pana nu iti intaresti putin organismul nu scapi.

| Ben00 a răspuns:

Exista un medicament pentru ficat care contine niste extracte care stimuleaza secretia si golirea bilei. Liv 52. Are ca efect si stimularea secretiilor sinusurilor. Adica iti iese ce ai in sinusuri fara punctie, secretiile vor deveni apoase in timp. Pe termen lung poate sa irite mucoasa nazala. dar cred ca efectul initial de curatare e mai important in cazul tau. Sunt si niste remedii homeopate, dar cred ca te rezolva asta. Daca mucoasa nu e refacuta dupa operatia de polipi, mai asteapta vreo trei saptamani pana sa iei.