| FuNN a întrebat:

De curand mi-a venit ideea de a ma inscrie la footbal, am 13 ani, si am astm, sunt in periooada cand nu mai iau nimic, si nu mai fac crize, nu mai am nimic, spuneti-mi daca pot sa ma inscriu daca am vreo sansa.Cunoasteti si alti footbalisti cu astm? Funda+inteligent!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| sangeretec a răspuns:

Nu cunosc fodbalist cu astm si iti recomand sa nu te bagi in asa ceva dar poate ai avea o sansa daca ai incepe sa o iei incetul cu incetul sa faci tratament si pentru astm sa faci si sport in fiecare zi dar numai cat simti tu ca poti pentru ca daca mergi la fotbal o sa ai foarte mult de fugit un atrenament de 2 ore pentru tine ar deveni un cosmar... bafta si incearca sa te concentrezi asupra tratamentului