Nu este periculoasa atata timp cat nu o inghiti evident.Nu nu este de obicei eu folosesc apa de gura doar seara.Pentru albirea dintilor ti-as recomanda apa de gura Colgate Max White One trebuie sa clatesti gura cu ea doar seara si dimineata sa te speli pe dinti si seara la fel.Si dupa 3 zile vei vedea o stralucire a dintilor semnificativa. Funda?
Man, nu este periculoasa (1, 2), iar pentru albirea dintilor mergi la stomatolog pentru detartraj (3)
PS: chestia cu zeama de lamaie si bicarbonat nu da rezultate spectaculoase.
Apa de gura este un lichid concentrat (aromat sau nu) si este folosita pentru clatirea gurii dupa curatarea dintilor (periaj si utilizarea atei dentare). Apa de gura previne aparitia carilor, protejeaza cavitatea bucala si consolideaza smaltul dintilor. In plus, ofera o respiratie placuta.
Avantajul apei de gura in comparatie cu periuta de dinti este ca poate ajunge in unele locuri ale gurii acolo unde periuta nu ajunge.
Alcoolul respectiv este in cantitate mica si are ca rol septic (distruge bacteriile)Apa de gura este fabricata dupa reglementari stricte, in nici un caz nu este daunator.
Nu este periculoasa chiar daca are alcool, si eu folosesc.nu este pericols nici sa o folosesti de 2 ori pe zi, eu o folosesc chiar de 3 ori pentru ca asa mi-a spus stomatologul.stiam ca pentru albirea dintilor se foloseste sare(sare simpla nu sare de lamaie), bafta
Hey..Multi zic ca apa de gura cu alcool distruge mucoasa.
Asta nu stiam, dar eu o folosesc zilnic si nu mi se intampla nimic
Nu este periculoasa. cam toate au alcol in ele curata dintii si elimina microbi de aceea au pus alcol.