| HamsteRitaRiRi a întrebat:

de curand mi-am scrantit piciorul sarind din pat si cazand cu piciorul intors. puteam sa calc doar ca ma tinea ceva la glezna m-am dus la farmacie si mi-am dat o crema, seara mi-am pus gheata iar diminieata tot ma durea. am fost la spital si doctoru ala nici nu mi-a facut o raza sau ceva s-a uitat la ea si cica fractura. ma duc marti la control.
cine a patit la fel ca mine sa imi spuna cat a stat cu ghips va rog ajutor funda la cel care stie. rog seriozitate

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ShoriceL43 a răspuns:

Poii.si mie mi s-a intamplat
Da chiar ca a fost culmea doctoru alalaughing)
Trebuia sa iti faca o radiografie
Orikm.nu stai prea mult cu piciorul in ghips
In maxim 5 zile esti sanatoasa tun:*
Fundaa?

1 răspuns:
| Roxyy16 a răspuns:

Ceau happy
Nu am patit ca tine, deoarece la spital "mi-au facut" raze si si-au dat seama ca nu am fractura. Dar am avut entorsa.
Daca e doar umflat sigur te doare la atingere. Incearca sa iti infasori strans o fasa elastica. Nu strange foarte tare...doar moderat. Poti sa mai iti pui pe umflatura o frunza de varza...alina durerea happy