| Laurentiu11 a întrebat:

De curand mi s-a rupt o bucatica din caninult din partea dreapta sus,de atunci cand il ating sau mananc ceva ma doare ingrozitor,ce ar trebui sa fac sa nu ma mai doara, si nu ma duc la dentist ca mi-e frica, daca imi scoate nervul am auzit ca doare foarte tare! Funda la cel mai bun raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CautNume a răspuns:

Chiar n-ai ce face, trebuie sa mergi la dentist.Nu o sa te doara absolut deloc pentru ca iti face anestezie locala (si nu, nici asta nu doare).

| Laurentiu11 explică (pentru CautNume):

Ok asea o sa fac, ma doare prea tare sa stau acasa! Multumesc de ajutor!

| CautNume a răspuns (pentru Laurentiu11):

Cu placere! Si nu are de ce sa iti fie frica.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Doar medicul dentist hotaraste daca iti scoate nervul sau nu. si daca il scoate iti face anestezie nu o sa simti nimic. insa daca tu preferi sa stai acasa, sa te chinui cu durerile si intr un final sa se infecteze sau sa se carieze e treaba ta

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Doare mai tare daca nu te duci, daca-ti scoate nervul e bine si poate sa -l plombeze