| HelloKittyscoala123 a întrebat:

Buna,TPU! De curand port ochelari.Am dioptrie de -2, 25 (miopie). Am o intrebare: trebuie sa ii port si in timpul orei de sport sau ii pun undeva atunci?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mackenzie707 a răspuns:

Depinde ce fel de ochelari sunt :
-Daca sunt fragili(material fragil si rama este subtire)ar fi indicat sa ii pui in suportul lor special si in geanta;
-Daca rama este groasa si dintr-un material rezistent(plastic) poti sa faci sportul cu ei.
Eu fac sportul cu ochelarii si nu este nicio problema.
Sper ca te-am ajutat

5 răspunsuri:
| ƦoyJoиЭsJR a răspuns:

Cel mai bine e sa participi la ora..sa privesti doar.
Daca neaparat trebuie sa participi ii lasi undeva in siguranta. risti sa-i strici.

| JustinDaniel a răspuns:

Aici cum vrei tu, si eu port ochelari de ai a noi, cum se poarta acum, eu la sport ii port, de ex la sarituri si etc ii dau joc dar la football nu ii dau laughing ca daca imi vine mingea in fata imi pun mana si imi apar fata laughing

| chittty a răspuns:

Si eu am avut ochelari, dar in timpul orei de sport nu ii purtam. Nu se intampla nimic daca nu ii porti o ora. Eu am intrebat doctorul si a zis ca ii pot da jos la ora de sport si dupa sa mii pun.

| darrio2007 a răspuns:

Crezi ca te descurci fara ei la ora de sport? Daca da pune-i deoparte.

| HelloKittyscoala123 explică:

Multumesc tuturor! happy