Acele chipsuri erau vechi de aici ai facut o alergie si ti au apărut acele bubițe, de obicei aceste gustari cum sunt chipsurile nu sunt bune pentru ficat deoarece au multe chimicale pe care ficatul se chinuie sa le proceseze si le respinge.
Nu e chiar de bine. Ai alergie la ceva, ori ceva era deja vechi, alterat. Iti poti imbolnavi ficatul!
Nu e de bine pentru ca asta inseamna ca chipsurile ori au fost vechi sau chiar expirate, ori esti alergica la ceva din ele. Daca e din cauza chipsurilor ar trebui ca in ceva timp sa-ti dispara bubitele de pe corp. Fiecare corp se manifesta altfel la anumite chestii, iar alergiile pot aparea oricand. Eu de exemplu, am aflat de curand printr-o coincidenta ca sunt alergic la oxacilina, iar eu cand eram mic chiar am luat oxacilina de multe ori cand eram bolnav, dar uite ca acum sunt alergic la ea. Am luat o singura pastila si in cateva minute m-am trezit cu bubite si mancarimi peste tot, dar din fericire mi-au disparut in cateva ore si de atunci ma feresc de oxacilina. Oricum, daca observi ca bubitele nu dispar sau chiar se agraveaza iti recomand sa mergi la medic, si chiar sa te feresti de chipsuri in acest timp.