Si eu am facut aceasta operatie. Ea in sine nu e grea.Dar daca o amani poate deveni periculos.Am amanat-o si am facut peritonita.Mergi la medic.Sanatate!
Apendicita este cea mai usoara operatie care se poate face. Te anestezieaza ( eu m-am operat de asa cea in clasa a3-a ) si dupa 4 ore esti treaza pe un pat de spital, te tin sub supraveghere o zi si dimineata urmatoare ai plecat acasa, te mai intorci peste o saptamana pentru o chestiune de o ora( sa iti scoata ata cu care te-a cusut). Nasol e ca eu pe 15 iulie ma duc sa ma opereze( sa imi scoata meselel de minte pentru ca nu au loc sa iasa si ar strica linia celorlalti dinti x_X. Dar si asta este o operatie minora. Deci pentru tine anestezie=fara durere, poate doar 2 zile irosite atat. Bafta1
Daca este apendicita si vei face operatia stai linistita vei fi anesteziata.Eu imi amintesc cand am facut operatia si a fost foarte usor cand te vei trezi dupa operatie vei fi putin ametita.Imi amintesc ca eu o vedeam pe mama care statea in capatul patului iar eu o vedeam triplu Deci stai linistita du-te si fa operatia, n-ai de ce sa iti faci griji. Succes
Multumesc mult :* :*