| Karinapapusica a întrebat:

Buna TPUwinking De duminica am luat niste Zynat dimineata si seara (mi-am scos o masea si ma doare )... Maine numai am sa iau deoarece ma vad cu iubitul meu si o sa bem ceva. Are ceva daca am luat pastile? Va multumesc :* Fundaa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

În cazul majorităţii antibioticelor ( indiferent de forma de administrare/prezentare ), NU se consumă alcool pe perioada tratamentului + încă 24/48 de ore după întreruperea acestuia!

Toate cele bune.

| corbulalbrosu a răspuns:

Depinde de bautura consumata. Efectul unui antibiotic poate fi redus/micsorat in functie de cantitatea de alcool din bautura ingurgitata.

| LoveSleep a răspuns:

Vă întâlniți să beți?

| Karinapapusica explică (pentru LoveSleep):

Ne intalnim sa sarbatorim si o sa bem laughing

| SkyPilot a răspuns:

Zynat este un antibiotic. Nu te ajuta cu durerile, ci previne infectia.
Nu poti sa bei cat timp il iei, pentru ca isi pierde efectul.

| Rusu_Bogdan_1998_a1Oq a răspuns:

Nu cred ca are nimic, esti perfect in regula... Tu te auzi, iti dereglezi organismul, antibioticul nu se sare si logic ca nu ai voie sa bei alcool in timp ce il iei. In plus cred ca ai inventat iubitul ala doar ca sa mearga cat de cat la categoria asta.