| mirz a întrebat:

Buna TPU!
de fiecare data cand dau sa ies din casa sau cand stiu ca trebuie sa plec undeva (cu masina de regula) imi e foarte rau. am rau de masina dar faza e ca ma ia raul dinainte sa urc in ea. ce e asta si cum pot sa scap?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| LisaJulie a răspuns:

Poate ești sensibil la mirosul mașinii sau benzinei

| Invictusman2025 a răspuns:

Cred că anxietate sau ți scârbă de condus. Și eu am rău de mașină, deja anticipezi că ți se va face rău și de aia te simți așa.

| MistarGoGu a răspuns:

Emetix sau alt medicament contra senzației de rau / vomă! Vara din cauza căldurii plasticul din bord se încălzește rau si emana niste substanțe cancerigene *( bisfenol ) folosit in industria prelucrării plasticului!
Pune o chestie reflectorizanta in parbriz sau tine masina la umbra cat se poate de mult! Macar la jumate de ora de drum mai lung masina trebuie BINE aerisita!

| Nonameagain a răspuns:

Daca te ia raul dinainte, nu ai rau de masina. Totul e pe fond psihic; autosugestie.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Te scarbeste ideea de condus?