| vlad8249 a întrebat:

De fiecare data cand se apropie seara si in timpul serii imi simt mana stanga amortita! Nimic altceva! Chiar nimic! Am o matusa care zice ca isi simte mana asa de un an,dar ei nu ii s-a intamplat nimic. Mama zice ca este doar in mintea mea! Nu cred ca este prea grav,de aceea nu ma prea intereseaza, dar m-am gandit ca nu strica sa stiu. Apropo simt mana asa de vreo 3-4 zile!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Anonimus12468 a răspuns:

Eu o sa-ti zic niste chestii serioase care nu necesita bani si nici nu sunt chestii pe care sa nu le iei in serios. Daca iti simti mana stanga amortita asta inseamna ca esti putin letargic( te racesti usor sau esti mai emotiv)
Tratament:
Ia o lumanare si misc-o pe partea stanga a corpului nu prea aproape de corp (cam la5cm),si incearca sa iti doresti din inima acest lucru. Crede-ma ca functioneaza. Iti zic din experienta proprie. E super util. Incearca 3 zile, doar incearca si dupa aia zi-mi daca simti ceva diferit. Doar incearca si sa stii ca nu vorbesc prostii

| vlad8249 explică (pentru Anonimus12468):

Lasa ca mi-a trecut de la sine, dar daca se va mai intampla o sa incerc!