| Andr33a123 a întrebat:

De fiecare data cand se schimba anotimpul pielea de pe degete mi se beleste.ce sa fac in legatura cu asta?
Recent m-am ars si cred ca va ramane cicatrice. exista vreo modalitate sa fac sa nu ramana sau macar sa treaca repede?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| unconnected a răspuns:

Buna! In cazul degetelor, foloseste crema de maini hidratanta. Exact asa pateam si eu.
Pentru arsura foloseste un spray si un unguent special pentru asa ceva(sa gasesc la farmacie). Daca arsura nu e mare, o sa se traga in timp.

5 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Transplant de piele

| foxsilver a răspuns:

Crema de galbenele e sfanta!

| RedNose a răspuns:

Pentru arsura foloseste dermazin e special pentru asa ceva si vindeca astfel incat nu va ramane cicatrice sau cel putin nu va fi foarte urata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la dermatolog.

| Sergiu_Andrei_Din_1987 a răspuns:

Lipsa vitaminei C din organism, de aia ti se ia pielea dupa maini!
E o crema speciala la farmacia(dar am uitat cum se cheama) speciala sa nu iti ramana cicatrice, e foarte buna dar si un pic cam scumpa, un mill jumate am dat pe ea, parca!