| Uw33Ty a întrebat:

Buna TPU.
de fiecare data cand vine verisoara mea la mine totule ok dar cand pleaca sad ma simt prost am stari de tristete sa plang sunt total deprimata si nu trece acest sentiment repede. De ce?
Si cum pot scapa de acesta stare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Băscuţă a răspuns:

Te atasezi de ea... Gandeste-te ca mai sunt persoane langa tine care te iubesc si iti vor binele. Nu-i asa?

5 răspunsuri:
| Cezar a răspuns:

Nu prea te inteleg, adica nu stii de ce plangi? Plangi fara motiv?!
Stam noi sa iti cautam motivul pentru care plangi? Alooo, trezeste-te la realitateeee

| BrokenWings a răspuns:

Nu prea inteleg ce vrei tu sa spuibig grin
de ce esti suparata? ca pleaca?
va cerati de obicei?
chiar nu inteleg...thinking

| madaa a răspuns:

Ar trebui sa consulti un psiholog happy iti va face bine mentionez faptul ca nu oamenii nebuni merg la psiholog (oamenii nebuni merg la psihiatru) happy

| Uw33Ty explică:

Broken, da sunt trista ca pleaca, si nu nu ma cert cu ea dar pur si simplu cand pleaca o tristete imensa abate asupra mea

| Uw33Ty explică:

Da asa-i teddy :X