| corinutz07 a întrebat:

de ieri am observat niste dureri mici in partea dreapta putin mai jos de abdomen,azi insa durerile sunt mai mari, de asemenea asera am avut o migrena si nu pot sa ridic ceva grei sau sa fortez ceva deoarece ma dore, ar fi posibila o apendicita? Multumesc.DAU FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este foarte posibil sa fie o apendicita. Te sfatuiesc sa mergi la spital pentru un control de rutina. Si eu am fost in aceeasi situatie, am fost la spital si s-a dovedit a fi altceva. Le-am tratat si acum sunt bine.

Te sfatuiesc sa faci si tu la fel si sa nu o lasi pentru alta zi!

Multa sanatate!

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

E posibil! Mergi rapid la spital, la urgenta. Se poate muri din asta. Daca te operezi rapid in 3 zile ai scapat.

| Cristi94de a răspuns:

Cel mai probabil ii apendicita. Deci, du-te cat poti de repede la un medic happy. Ai grija.

| carmen2011 a răspuns:

Da este foarte posibil. tb sa te vada un medic.
daca e vb de anexita sau alte probleme de gen, fa o cura cu niste pastle de plante, Femicur. iti regleaza ciclu, scapi de dureri si nu tb decat sa iei o pastila pe zi. le gasesti in farmacie.