| Anonim12303628 a întrebat:

Bună TPU de ieri ma doare burta infiorator de tare cand ma ridic in picioare incepe iar si cand stau pe pat intins iar azi de dimineata am avut diaree si asta e a doua oara mentionez ca am mancat ieri 2 pizza congelate le-am incalzit la microunde si la 1 noaptea pizza la cuptor nu stiu ce sa fac ma doare si este neconfortabil sunt baiat am 16 ani si cantaresc 61 de kg 1, 64

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Kis_Iuliana_1983 a răspuns:

Ai si frisoane cumva? Esti deshidratat?
Cel mai probabil ai facut o toxi-infectie alimentara. Ai nevoie de multe lichide, supa slaba de legume si rabdare. Daca ai numarul de telefon al medicului de familie, suna-l si vorbeste cu el. Poate iti da niste recomandari mai eficiente.

3 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Daca e toxinfectie alimentara de la asta se moare. Cheama salvarea.

| Curteameacupăsări a răspuns:

Păi dacă ai și frisoane s-ar putea să ai o mică viroză. Știu deoarece și eu am pățit-o de curând!

| Anonim12303628 explică:

Da am frisoane si am avut si febra 37.5 dar mi-a trecut cat de cat astazi am mancat "bors " de carne dar fara carne in trecut tot anul asta am avut probleme cu stomacul am luat tratament si mi-a trecut dar ma doare tare burta parca impinge cineva si nu pot sta inghemuit imi este foame dar nu am pofta de mancare si am avut si un carcel la mana dreapta daca fac efort ma doare burta si am mai spus nu pot sta in picioare sau fund doar intins...