Hm...Ce-i cu avalansa de"du-te la medic"? In ziua de azi te duci la medic cand te doare un deget? Eu racesc in fiecare iarna, si tratamentul e paracetamol si antinevralgic, plus ceai fierbinte contra durerii in gat.N-am calcat pragul cabinetului medical si uite ca n-am murit.Deci calmati-va.Are doar o raceala.
Bună.
Ai o răceală, mâine dimineață consultă medicul de familie!
Sănătate.
Pa, pa.
Ai o infectie undeva. Ia un paracetamol sa iti scada febra, iar daca nu iti scade sau reapare du-te la doctor ca trebuie sa te consulte si sa iti dea antibiotice
Poate fi o viroză respiratorie, ia un algocalmin sau paracetamol pentru ca să-ti scadă febra, si mîine dimineată te duci la medicul de familie pentru tratamentul necesar.
Hey!
Daca vrei sa eviti mersul la doctor, fa-te bine si singura.
Dupa cum am mai spus, cumpara Fervex de la farmacie. Praful se pune in apa calduta si e placut la gust. Bea un fervex ziua si unul seara (contine paracetamol si numai trebuie sa iei pastila in sine, stiu ca e dezgustatoare si te scapa si de febra) la mine mereu da rezultate.
Supa calduta face bine la stomac si la momente de genul (raceala)
Si eu.nici eu nu stiu ce sa fac.dar am luat amoxacilina si modafen.probalib ceva raceala.si mia mai trecut :*:*... funda?
Stai linistita.Este un inceput de raceala. Poti bea un ceai ...este foarte benefic.te poti duce la doctor sa iti prescrie o reteta
Daca te doare si gatul.iseamana ca ai puroi in gat.pai poti sa ii zici mamei tale:*.si mergeti impreuna la doctor:-)