Probabil ca mancatul asta aiurea te imbolnaveste, este normal. incearca sa muncesti mai puti si sa ai grija de tine, nu merita sa-ti distrugi sanatatea pentru nimic.
Ne spui simptome foarte subiective, asa incat posibilitatile sunt extrem de largi. Poti avea o infectie bacteriana, o boala eruptiva la debut, o viroza, poti avea probleme de alimentatie, anemie, o sarcina, probleme endocrine, diabet, uremie, etc. da-ne mai multe detalii.
Sarcina,nu...nu se include pentru ca nu am cum. Dureri de cap, ameteli, vajait in urechii, stare de greata, dureri in capul pieptului...
Te alimentezi corect? poate fi o indigestie, o criza de colecist (daca ai mancat mancare grea, grasa, prajita) dau o viroza.
Nu prea... nu tin cont de orele de mese, sar peste micul dejun...mancare prajita si grasa nu am mancat.
Asa e!
Multumesc frumos!
Probabil ca mancatul asta aiurea te imbolnaveste, este normal. incearca sa muncesti mai puti si sa ai grija de tine, nu merita sa-ti distrugi sanatatea pentru nimic.
Poate sa fie si de la vreme, caldura asta iti provoaca asemenea stari, cel mai oke este sa mergi la garda
I-a acuma un fervex si un algocalmin sau paracetamol si asteapta medicul de familie sau du-te altundeva unde sti ca medicul e bun.
Posibil sa fi facut insolatie. pentru ca insolatia se manifesta exact prin ce ai spus tu acolo.
Nu cred ca este insolatie.Nu m-am expus la soare... oricum nu prea a fost soare zilele astea.
Ai o stare temporara de greata de la mancare sau caldura(mi s-a intamplat)Incearca un ceai de menta sau un sirop de fructe gustos sau recomandat semintele de chimen! Funda?