| MariaNicolee a întrebat:

De ieri seara mă doare capul non-stop și câteodată mă ia cu amețeli, am febra. Îmi puteți da un sfat? Sau ce am? Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AccountDeleted a răspuns:

Daca ai stat in soare foarte mult... ai facut o insolatie cel mai probabil. Mergi la spital sau la doctorul de familie sa te verifice.

| HuShEr a răspuns:

Probabil ca ai facut insolatie. spune-le parintilor sau consulta un medic

| GheorghiuIoana a răspuns:

Cu durerile de cap si cu ametelile nu e de joaca. E ceva mai serios. Mai bine te-ai duce la un medic care sa iti dea un verdict serios si un tratament eficient. Doar daca te vei duce la un control vei afla intr-adevar ce ai.

| 24082000 a răspuns:

Du-te la doctor mai repede! happy

| Dunamis a răspuns:

Nu cred ca TPU este cel mai bun loc pentru sfaturi medicale. Daca durerea persista, mergi la medic, cat mai curand. Mai bine faci un drum gratuit pana acolo decat sa risti.