| Safire17 a întrebat:

De jumatate de ora mi-e ff rau, in sensul ca daca ma ridic de pe scaun ametesc, si mi-e foarte somn. Ce as putea sa fac? Si de ce credeti ca mi-e rau? Decat sa dati raspunsuri gen "Nu stiu" sau "Mergi la doctor", mai bine nu! Nu merg la medic pentru o ameteala, deocamdata!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Grefă a răspuns:

Buna ziua!

Este din lipsa de calciu, nimic mai multe, nu va ingrijorati, luati calciu si va va trece. Sunt de cumparat la farmacii un fel de pastile de calciu ce se dizolva, sau niste pastile ce le inghititi.

Asta este tot!

| daassh a răspuns:

Lipsa de vitamine din corp, aceasta e cauza, eu iti recomand sa te duci la farmacie sa-ti cumperi multivitamine.Succes!

| izabelalessia a răspuns:

Faci un dus cu apa dezmortita, iei un calciu, bei multe lichide de preferat apa plata si fructe, banane, nectarine si putina ciocolata sau glucoza happy

| iLOVEquestions a răspuns:

Si eu am fost ieri asa!
Nu cumva tii dieta?
Daca nu, nu ai ce face, azi dormi si stai linistit(a), da? :*

| yellowalien a răspuns:

Cea mai bună soluţie acum este să bei ceva lichide şi să dormi. Ai să-ţi revii, probabil e de la căldură şi oboseală. Bea un ceai, o limonadă(făcută de tine cu miere şi lămâie, nu suc sau mai ştiu eu ce), un pahar de apă, ceva, mănâncă nişte fructe, iar apoi mergi la somn. Dacă reuşeşti să dormi îţi va fi mult mai bine.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dar tu pe ziua de azi ai servit micul dejun, ai băut apă să te hidratezi, ai consumat un fruct?
Stai în pat, poate fi o lipotimie, un calciu lactic.
Pa, pa.

| micurutza2005 a răspuns:

Ametelile pot avea multe cauze si nu sant e neglijat, pot fi de la anemie, o scadere a glicemiei sau calciului brusca de aia ti si rau somnolenta indica o scadere a tensiunii arteriale deci stai in pat bea lichide dulci (ceai)mananca ca poate nu te alimentezi cum trebuie, dormi suficiente ore pentru a te reface peste noapte, si daca persista ametelile si greata mergi la urgenta pentru ca pot fi si probleme neurologice care sant mai grave, deci nu te incapatana sa nu mergi la medic pentru ca situatia se poate complica daca te iei numai dupa sfaturile de aici care nu au competenta de medic. sanatate multa!