| Oanny a întrebat:

De la un timp am inceput sa am tot mai multe lapsusuri si presque vu(un termen din franceza pentru "acele momente în care nu îţi poţi aminti un nume sau un cuvânt familiar. Poate chiar ieri te-ai lovit de el sau l-ai rostit, poate azi dimineaţă ai vorbit cu cineva despre asta, iar acum pur şi simplu nu mai poţi să-ţi aminteşti.Faţă de lapsus, când amintirea pare uşor mai îndepărată, în cazul acesta ai tot timpul impresia că eşti pe punctul de a-ţi aminti termenul respectiv").Ma exprim mai greu si cand incerc sa vorbesc repede "stalcesc" cam multe cuvinte. Tind sa cred ca e din cauza stresului pe care l-am avut la scoala si imi e cam frica sa nu am vreo problema.Voi ati avut asemenea momente? Ce mi-ati recomanda si ce credeti despre ceea ce v-am scris(sunt sanse sa am vreo mica-mare problema cu creierul?).Va rog ajutati-ma.Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CM_CM_1988 a răspuns:

Citeste cartea ''Introducere in psihanaliza'' de Freud. Scrie foarte multe despre sursa si motivele din cauza carora apar lapsusurile. happy

0 răspunsuri:
Întrebări similare