Bună.
Și dacă ai învăța să mănânci, ce se întâmplă?
O alimentație sănătoasă și mișcare zilnică fizică!
Pa, pa.
E bine.Doar ca mai variaza programul.In ideea sa nu mananci pui chiar in fiecare zi. Poti sa inlocuiesti cu altceva(pilaf, mazare, peste etc). In rest e foarte ok.Mai ales daca faci si exercitii cu siguranta o sa vezi rezultate. Sper ca te'am ajutat si spor la slabit.
Meniul postat de tine este excelent. dar nu stiu daca vei rezista, te va apuca foamea.Incearca sa bei si cat mai multa apa, sau apa cu lamaie.Noroc, sper sa ai rezultate bune.
Buna.Si eu am incercat multe diete ca sa dau jos kilogramele in plus. O sa vezi ca o sa iti fie greu sa iti programezi meniul zilnic.La mine nu au avut efect aceste diete "programate". Te sfatuiesc sa mananci legume, fructe, si sa eviti carnea, sa eviti produsele de patiserie, de cofetarie, grasimile. In perioada aceasta ai nevoie de multe lactate. Foloseste-le pe cele degresate.Sa mananci putin si des. Asta inseamna vreo 5 mese pe zi din care ultima sa fie inainte de ora 7. Iar cheia unei diete e sportul. Eu numai asa am reusit.Rezultatele se vor vedea in timp. Sa nu te infometezi si in ceea ce priveste sportul faci efort treptat altfel dupa pot aparea probleme si cel mai important sa nu iti pierzi vointa.Succes!
E ok cred. incearca fara paine dupa ora 14:00 dar nu e ok sa mananci aceleasi lucruri in fiecare zi,, incearca sa mai schimbi putin. adica mai merge si un peste din cand in cand
Uite aici o dietă foarte faină şi merge! :D http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=17973&forum=14
Foarte buna dieta. Alte diete de slabit ai aici: www.culturismfitness.ro/fitness/category/diete-2/diete-slabit/
Anonimulgrr întreabă: