| onuticuta200312 a întrebat:

De mult timp imi cade parul, de obicei cand ma pieptan si cand ma spal pe cap.Ce as putea sa fac ca sa nu-mi mai cada atat de mult par? Vreu tratament ceva, vreau sampon stiti? Oare exista si tratamente naturale?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PuFaRiNa007 a răspuns:

Si eu m-am confruntat cu acceasi problema avand parul foarte lung. E normal sa mai cada, dar nu foarte mult. Eu am folosit ulei de ricin am facut masaj la radacina in aproape 2 luni s-au vazut si rezultatele love struck. Eu una ador uleiul de ricin are foarte multe intrebuintari. Eu il mai folosesc si pentru unghii, aveam niste unghii asa mici si foarte fragile. Acum pot si eu sa am unghiile mari si sunt si mai rezistente love struck
Sper sa funcționeze si la tine
Te : *

2 răspunsuri:
| Uza a răspuns:

Buna!
Si eu am avut aceeasi problema,dar nu sti exact de la ce iti cade parul, cauzele sunt diverse, de la ingrijirea neadecvata pana la stres, dezechilibre, etc.

La mine in prima faza a fost din cauza stresului, oboselii si unei mici cure de slabire dar am remediat aceste lucruri si tot cadea si am folosit sampoane anticadere( gerovital derma H+, gerovital plant care ma ajuta foarte mult) dar tot mai cadea si intr-o zi am constatat ca parul meu se ingrasa cat sa ma deranjeze in a 4a zi, si bineinteles ca odata cu ingrasarea parului incepeau si mancarimile, ma spalam o data pe saptamana, deci aveam parul destul de gras si cadea foarte mult cand il spalam si dupa cateva ore, intr-un final m-am spalat a 4a zi si am ramas uimita ca erau doar 5 fire de par cazute cand mie imi cadeau aproape suvite intregi.
Si acum am grija sa spal parul o data la 4 zile, sa numai astept sa se ingrase prea tare.
Incearca, poate te ajuta!happy

| Arummaculatum a răspuns:

Incearca drojdie de bere.Se mananca desigur te ajuta la multe altele si la caderea parului. Oricum e normal sa iti cada par, dat la tine poate e mai grav