| Dreamer16 a întrebat:

De mult timp incerc sa slabesc insa problemele de sanatate avute in trecut imi cam dau batai de cap.Acum 2 ani am avut TBC si nu am avut voie sa fac efort fizic si nici acum nu prea am voie mult efort fizic.
Am 1, 70 si 68 de kg, ce sport usor imi recomandati pentru a slabi si ce ar trebui sa inlatur sau sa adaug in alimentatia mea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| HLucian a răspuns:

Buna. Iti recomand inot. Pentru a slabi 70% conteaza alimentatia. Elimina dulciurile,alimentele procesate,prajelile, sucurile, snacks, alimentele bogate in grasimi. Alege grasimile bune, pestele in special. Consuma multe legume si hidrateaza-te foarte bine. Intre 8-10 pahare cu apa pe zi. Sper ca te-am ajutat.

| Dreamer16 explică (pentru HLucian):

Multumesc mult de raspuns, o sa incerc sa-mi corectez alimentatia daca pot spune asa, insa nu stiu ce sa spun despre inot, nici in apa nu am voie sa stau prea mult si cel mai apropiata baza de inot este in alt oras, totusi o sa incerc!

1 răspuns: