| Rinzer a întrebat:

Buna TPU.De o luna am niste intepaturi la o masea din partea de sus care a fost plobata provizoriu si nu stiu de la ce poate fi.Stomatologul mi-a spus ca caria care mi-a plombat-o a fost aproape de nerv.Intepatura apare cand nu am nimica in gura si imi inchid gura(sau cand presez usor dintele) dar nu intotdeauna(nu ma doare la rece/cald sau cand mestec).Tin sa precizez ca port aparat dentar in partea de jos.Stomatologul mi-a spus ca poate fi de la aparat dar asta a fost acum o luna si inca ma inteapa.
Este grav ceea ce mi se intampla sau v-a trece dupa ce imi dau jos aparatul? sau este nevoie de extractie de nervsad?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Bobby711 a răspuns:

Eu nu am incredere in medici in general am fost la dentist doar cand eram mic sa imi scot masele si atat am mai avut si eu probleme insa s au rezolvat de la sine. Chiestia e ca eu care nu merg la dentist nu am probleme insa multi dintre prietenii si cunostintele mele care merg la dentist se tot intorc acolo si mereu se vaita ca au nu stiu ce ma doare etc etc. Dupa o luna e clar ca ceva nu e ok eu iti recomand sa te duci la un control sa vezi ce ai. Ironic nu? Ai mers la doctor sa iti rezolve o problema si te gasesti cu alta.